MIT campus

More
14 years 11 months ago #538 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Persze, hallottam. Meg arról is, hogy milyen roncsot csinál az emberb?l. Attól szerintem nagyon messze vagyok. Ha megígéred, hogy köztünk marad, akkor talán a Renrakus dologról is tudok egy-két dolgot mondani. Meg arról, hogy milyen csúnya vége lett. Ilyen jég meg biztos hogy van, rákérdeztem Heitától, amikor neurobiológiát tanult. Elvileg a jegek visszacsatolással, túlterheléssel dolgoznak, fölborítják azt az egyensúlyt ami m?ködésben tart minket. Elvileg ez célozható, ha a m?érzetet vagy az ASIST jelet megfelel?en er?sítik a megfelel? tartományban. Ahogy a dekket is lehet célzottan kisütni és némelyik jég célzottan a legsérülékenyebb részeket csapja tönkre, elvileg idebenn is meg lehet kavarni dolgokat." kopogtatja meg a saját homlokát. "Heita ezzel kapcsolatban említett bizonyos operációkat a fájdalomközpont kisütésére, meg a fájdalomküszöb megemelésére. A körpont kisütéssel annyi volt a probléma, hogy igaz, hogy az illet? nem érzett többé fájdalmat, de mozogni sem tudott nagy valószín?séggel. Heita jegyzetei alapján 60%-ban. Azóta már sikeresen végzik ezeket az operációkat, kisebb az esély a motorikus problémákra, de még mindig megvan. Én viszont nem vagyok se gyagya, se sérült. Csak valamiért nem megy a dolog. Igazi fekete jéggel meg kétszer ha volt dolgom, a tegnapi volt a harmadik. Észre se vettek."

-"Mágia? Ichironak nem volt túl sok köze a mágiához. Akkor elvitték volna máshová tanulni." csóválja meg a fejét.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #539 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
Megtudtam egy nevet, ami el?relépés...

Felé tolok egy másik chipet

- Ez már kevésbé legális

Kacsintok

- Nekem furcsa lenne, ha a félelmednek nem lenne oka, de ha te sem kutakodtál a múltamban, én is elfogadom, hogy err?l nem kutakodunk.

More
14 years 11 months ago #540 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"F?leg hogy ha nem tudnék olvasni, nem tudnám azt sem, hogy mire való. Maximum csak sejteném. Annyira nem értek ehhez."

-"Nem azt mondtam, jaj, félre ne érts. Kösz, hogy megpróbálsz segíteni. Nagyon rendes t?led, csak... Csak én nem találom a magyarázatot erre. Bocsáss meg ha túl visszautasító lettem volna."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #541 by TheElf
- Visszautasító?

Továbbra is igyekszem kitalálni mi is állhat a dolgok hátterében.

[blockquote]Pszichológia 6d6 : 4, 3, 1, 5, 2, 4, total 19[/blockquote]

More
14 years 11 months ago #542 by TheElf
[blockquote]Rolled 2d6 : 4, 6, total 10[/blockquote]

More
14 years 11 months ago #543 by TheElf
[blockquote]Kért int. próba 8d6 : 5, 3, 2, 6, 2, 3, 2, 6, total 29[/blockquote]

Time to create page: 0.421 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.